exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Donează!

Pentru a putea învinge violența, femeile și copiii martori la abuz au nevoie de sprijin, uneori pe termen lung. Camera albastră a centrului de consiliere de la A.L.E.G., ascultă fiecare poveste fără să blameze și oferă ceea ce de multe ori femeile nu găsesc nicăieri altundeva: încrederea că pot reuși. Toate astea în condiții de confidențialitate. Asistența juridică, inclusiv însoțirea pe parcursul demersurilor, este de multe ori esențială. Ajută-ne să ajutăm!

Donează prin cont bancar

Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen – A.L.E.G.

Cont LEI RO 61 RNCB 0227 0360 5049 0001

Cont EURO RO 34 RNCB 0227 0360 5049 0002

CUI 16717410

Banca Comercială Română

228904729_877133959867854_5063048858235176025_n

  Suma donată

  Frecvența donațiilor

  Datele tale

  eu-platescmastercardvisa

  Tranzacţia ta este securizată și va fi procesată de EuPlatesc.ro în numele Asociației A.L.E.G. Această tranzacție va apărea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.

  O viață fără violență

  „Povestea mea încă nu are un final de succes. Sunt pe drum, dar o să reușesc. Știu asta. Încă sunt căsătorită cu soțul care la un moment dat a fost cât se poate de violent: verbal la ordinea zilei, dar apoi au început și bătăile. Pas cu pas. Știe să dea încât să nu lase urme. La un moment dat, am decis că e cazul să divorțez, dar părea atât de ireal. La ce bun m-am măritat dacă nu pot să țin familia?! Mă rețin copiii, ideea de familie, ideea de statut social, nu știu. Prejudecăți. Mi-e teamă să spun ceva, cuiva, pentru că la un moment dat chiar am fost îndrăgostită de el. Ce o să fac mai departe singură?”

  Sentimentele de iubire nu dispar atunci când relația devine abuzivă, dar este important ca orice femeie să găsească drumul spre ieșire până nu e prea târziu. Acest drum poate fi unul lung, cu suișuri și coborâșuri, pavat cu singurătate. Însă în cazul Cameliei povestea s-a schimbat când a apelat la centrul nostru de consiliere. Alături de noi a cunoscut alte femei cu povești de viață similare. Cu sprijinul psihoterapeuților din echipa noastră a înțeles că violența este mereu din vina agresorului și că are puterea de a decide ce se întâmplă cu viața ei mai departe. Acum este convinsă că și ea este o învingătoare.

  De ce să ajuți?

  Diana
  Povestea mea începe într-o zi frumoasă și caldă de vară.  Aveam 19 ani și o poftă nestăvilită de viață, doream să îmi petrec timpul cât mai …
  citește-mi povestea
  Mihaela
  Numele meu este Mihaela și am îndurat 7 ani de violențe sub toate aspectele. Am sesizat semnele abuzului în timp: de la depărtarea și izolarea …
  citește-mi povestea
  Camelia
  Ma numesc Camelia și am 50 de ani. Jumătate dintre aceștia i-am trăit lângă un om ce nu a ştiut sa fie nici un soț …
  citește-mi povestea

  Află cum poți să te implici

  • Asset 1

   Pentru companii

   E simplu să ajuți! Direcționează 20% din impozitul tău pe venit și susține proiectele A.L.E.G. Descarcă modelul de contract de mai jos, completează-l cu datele tale și trimite-l pe contact@aleg-romania.eu și așa putem să facem bine împreună!

   descarcă contract
  • Asset 2

   Dăruiește ziua ta de naștere

   Vrei să faci bine și nu știi de unde să începi? De ziua ta poți da mai departe speranța și iubirea pe care o primești din jur celor mai puțin norocoși. Anul acesta, invită-i pe cei dragi ție ca în loc de flori și cadouri, să doneze către cauza noastră. Împreună putem contribui la o lume mai sigură pentru femei și copiii, o lume fără violență.

   donează-ți ziua
  • Asset 3

   Fii voluntar(ă)

   Spune-ne câteva cuvinte despre tine, de ce vrei să fii voluntar și cum crezi să ne poți ajuta, printr-un mesaj pe contact@aleg-romania.eu și ești ca parte din echipă!

  • Asset 4

   Susține afacerile locale

   Pur.clothing a lansat DECIZIE, cuprinzând o serie de articole vestimentare despre consimțământ, siguranța femeilor și importanța puterii de a spune DA sau NU. 10% din vânzările încasate ne ajută să spunem Și eu reușesc. Află mai multe detalii aici.

   NALU donează 10% din valoarea fiecărui card cadou. Alege lenjeria de corp care să te reprezinte, pentru că atunci când cumperi produse de calitate ajungi să cheltui mai puțin pe termen lung. În plus, de curând au lansat pachetul HERE FOR ME, realizat în colaborare cu POM – Port Originea cu Mine, tot pentru a susține proiectele noastre.

   Este important să avem grijă de noi pentru a putea trăi viața din plin, dar și pentru a putea fi acolo când alții au nevoie de sprijinul nostru.  Andrea Szanto a lansat colecția SELF CARE CLUB prin care ne încurajează să fim mai bune cu noi în fiecare zi. Achiziționând produsele de aici sprijiniți proiectele noastre.