exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Povestea Cameliei

Povestea Cameliei
Doar un pic nervos

La început au fost cuvintele urâte: că nu sunt bună de nimic, că sunt proastă, că dacă mă lasă el, cine mă mai ia?! Am trăit toate formele de violență! Mă amenința folosindu-se de copii, ne-a izolat față de rude și prieteni și trecea brusc de la o stare la alta. Eu eram de vină pentru toate jignirile și umilințele pe care mi le adresa, dar și pentru lipsa banilor. 

Mă numesc Camelia și am 50 de ani. Jumătate dintre aceștia i-am trăit lângă un om ce nu a ştiut sa fie nici un soț și nici un tată bun. La început am iertat din dragoste și mai apoi la insistențele părinților noștri. N-am știut că pot să cer ajutor… 

Săptămâna aceasta, cel puțin o femeie din România moare deși el era „doar puțin nervos”. 

Niciodată nu e doar atât. Cuvintele lui te vor face să te simți tot mai mică, până nu mai ești. Amenințările te vor face să simți fiori reci pe corp atunci când intră în încăpere. Noi știm asta, victimele violenței știu asta, însă au nevoie de ajutor și de mult curaj pentru a ieși cu bine dintr-o relație abuzivă. Donează 50 de lei pe lună, ca să le putem oferi sprijinul psihologic și juridic de care au nevoie.

Suntem de partea tuturor femeilor victime ale violenței din România și spunem #fărădoar. Donează acum: 

 

228904729_877133959867854_5063048858235176025_n

    Suma donată

    Frecvența donațiilor

    Datele tale

    eu-platescmastercardvisa

    Tranzacţia ta este securizată și va fi procesată de EuPlatesc.ro în numele Asociației A.L.E.G. Această tranzacție va apărea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.