exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Povestea Mihaelei

Povestea Mihaelei
Doar în joacă

O atingere pe care nu mi-am dorit-o. O glumă nepotrivită. Felul amenințător în care se uita la mine. Avea obiceiul să-mi spună ,,într-o căsnicie nu există viol” și ,,o femeie trebuie să-și facă bărbatul fericit”. Zâmbea și îmi spunea ,,îmi place când te lași greu”. Dar mie nu-mi plăcea și simțeam cum dispar tot mai mult, cum mă retrag în mine, cum mă fac mică, cum dispar. Mâinile lui erau prea mari pe corpul meu și mă țineau captivă. Mi-aș fi dorit să se oprească, dar pentru el nu conta niciodată ce îmi doream eu sau dacă eram bine. Credeam că e datoria femeii să rabde în tăcere. Oricum, voce nu mai aveam… cine să mă creadă? cine să mă ajute? 

În fiecare zi, cel puțin o femeie este victima violului în familie. „Doar o joacă”? 

Niciodată nu e doar o joacă. Nu te iubește dacă te bruschează și te obligă să întrețineți relații intime. Iar aluziile verbale, gesturile și atingerile nedorite nu sunt o glumă. Noi știm asta, victimele violenței știu asta, însă au nevoie de ajutor specializat și de mult curaj pentru a ieși  cu bine dintr-o relație abuzivă. Donează 50 de lei pe lună, ca să le putem oferi sprijinul psihologic și juridic de care au nevoie. Când au nevoie. 

Suntem de partea tuturor femeilor victime ale violenței din România și spunem #fărădoar. Donează acum: 228904729_877133959867854_5063048858235176025_n

    Suma donată

    Frecvența donațiilor

    Datele tale

    eu-platescmastercardvisa

    Tranzacţia ta este securizată și va fi procesată de EuPlatesc.ro în numele Asociației A.L.E.G. Această tranzacție va apărea pe extrasul de cont ca: www.euplatesc.ro.