A.L.E.G. Helpline:

0753 893 531

Program: L-V: 09-18

In caz de urgenta

sunati la

POLITIE 112

 

CONSILIERE ONLINE

Print pagePDF pageEmail page

Consiliere on-line

 A.L.E.G. este acreditată ca furnizor de servicii sociale din 2005 (certificat de acreditare permanent nr. 001319/13.06.2014 iar din 2016 oferă serviciul Licențiat: CENTRUL DE CONSILIERE PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA VIOLENȚEI IN FAMILIE (licenţă de funcţionare 0000315/27.06.2016, valabilă 5 ani).

Aceasta platforma de consiliere on-line se adreseaza victimelor [infopopup:violenta] si altor forme de violenta de gen. Prin intermediul ei specialistii nostri îti pot oferi informatii si asistenta specializata astfel încât:
• sa clarifici daca te afli sau nu într-o situatie abuziva
• sa identifici formele de abuz
• sa afli care sunt drepturile tale
• sa afli cum poate fi stopat abuzul
• sa afli ce pasi trebuie sa urmezi pentru a iesi din situatia dificila în care te afli

De asemenea, pentru persoanele care cunosc cazuri de abuz, putem oferi informatii care sa va ajute sa întelegeti care sunt efectele unui abuz, care sunt cele mai frecvente reactii ale victimelor si cum puteti actiona pentru a le ajuta.

De ce consiliere on-line?

aleg g1Pentru ca este convenabila – poti comunica cu psihologul nostru oriunde te-ai afla, nemaifiind necesara deplasarea la cabinetul acestuia. Program on-line: de luni până vineri, între orele 10 -15, dar poți lăsa și mesaje offline la care îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

aleg g2
Pentru ca este eficienta – poti afla informatii (de natura psihologica, juridica etc.) care sa te ajute sa identifici cele mai potrivite solutii pentru a face fata situatiei în care te afli.

aleg g3Pentru ca este confidentiala – discutiile desfasurate prin intermediul acestei platforme sunt protejate prin mecanisme de securizare care asigura mentinerea secretului conversatiilor. Doar persoane autorizate din cadrul A.L.E.G. vor avea acces la arhiva discuțiilor.

aleg g4
Pentru ca este gratuita – specialistii nostri ofera consiliere de specialitate si suport fara a percepe vreo taxa

Cum functioneaza consilierea on-line?

Este foarte usor. Tot ce ai de facut este sa îti creezi un cont, raspunzând la câteva întrebari simple, si sa intri în contact cu noi.

  • Durata standard a unei sesiuni on-line este de 30 de minute.
  • Comunicarea civilizată, în termeni de respect reciproc este o condiție obligatorie.
  • Ne rezervăm dreptul de a întrerupe sesiunea în cazul în care limbajul folosit este necorespunzător sau atunci când comunicărea nu respectă scopul declarat al acestui serviciu de consiliere on-line.

fondong_logo - CopyContinutul acestui website nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga responsabilitate asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene accesati www.eeagrants.org. Proiect finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.

Customer Service Chat