exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Consiliere on-line

A.L.E.G. este acreditată ca furnizor de servicii sociale din 2005 (certificat de acreditare permanent nr. 001319/13.06.2014 iar din 2016 oferă serviciul Licențiat: CENTRUL DE CONSILIERE PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA VIOLENȚEI IN FAMILIE (licență de funcționare 0000315/27.06.2016, valabilă 5 ani).

Această platformă de consiliere online se adresează victimelor violenței domestice și altor forme de violență de gen. Prin intermediul ei, specialiștii noștri îți pot oferi informații și asistență specializată, astfel încât:
• să clarifici dacă te afli sau nu într-o situație de abuz,
• să identifici formele de abuz,
• să afli care sunt drepturile tale,
• să afli cum poate fi stopat abuzul,
• să afli ce pași trebuie să urmezi pentru a ieși din situația dificilă în care te afli.

De asemenea, pentru persoanele care cunosc cazuri de abuz, putem oferi informații care să vă ajute să înțelegeți care sunt efectele unui abuz, care sunt cele mai frecvente reacții ale victimelor și cum puteți acționa pentru a le ajuta.

De ce consiliere online?

Pentru că este convenabilă – poți comunica cu psihologul nostru oriunde te-ai afla, nemaifiind necesară deplasarea la cabinetul acestuia. Program online: de luni până vineri, între orele 10 -15, dar poți lăsa și mesaje offline la care îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Pentru că este eficientă – poți afla informații (de natură psihologică, juridică etc.) care să te ajute să identifici cele mai potrivite soluții pentru a face față situației în care te afli.

Pentru că este confidențială – discuțiile desfășurate prin intermediul acestei platforme sunt protejate prin mecanisme de securizare care asigura menținerea secretului conversațiilor. Doar persoane autorizate din cadrul A.L.E.G. vor avea acces la arhiva discuțiilor.

Pentru că este gratuită – specialiștii noștri oferă consiliere de specialitate și suport fără a percepe vreo taxă.

Cum funcționează consilierea online?

Este foarte ușor. Tot ce ai de făcut este să îți creezi un cont, răspunzând la câteva întrebări simple, și să intri în contact cu noi.

  • Durata standard a unei sesiuni online este de 30 de minute.
  • Comunicarea civilizată, în termeni de respect reciproc este o condiție obligatorie.
  • Ne rezervăm dreptul de a întrerupe sesiunea în cazul în care limbajul folosit este necorespunzător sau atunci când comunicarea nu respectă scopul declarat al acestui serviciu de consiliere online.

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului. Pentru informații oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesați www.eeagrants.org. Proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România.