exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Sesiuni de training anti-hățuire la locul de muncă pentru angajații din Oradea

Activități de training pentru o companie din Oradea care își dorește spații de muncă sigure pentru angajați.

𝟐𝟎 𝐬𝐞𝐬𝐢𝐮𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠, 𝟑𝟎 𝐝𝐞 𝐨𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞, 𝟑𝟎𝟓 𝐚𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚ț𝐢 alături de care am discutat despre hărțuirea la locul de muncă: manifestări, efecte asupra persoanelor hărțuite și asupra întregii echipe de lucru, mecanisme de raportare și aspecte privind legislația în vigoare. Împreună am încercat să răspundem la întrebări dificile, precum: dar cum pot ajuta eu concret pe cineva aflat într-o astfel de situație? ce e bine să spun/să nu spun? ce pot să fac concret?

Este mereu o bucurie atunci când companii precum ebm-papst Automotive & Drives Romania își deschid ușile pentru a discuta despre prevenirea hărțuirii sexuale (și nu numai) la locul de muncă. Asta ne arată atât nouă, cât și angajaților, că cei aflați la conducere sunt preocupați de siguranța persoanelor din companie. Compania ebm papst Automotive & Drives Romania SRL a adoptat și implementat o politică internă de raportare a hărțuirii la locul de muncă.

Mai rar ni se întâmplă să pășim într-o companie în care departamentul de resurse umane cunoște fiecare angajat cu nume și prenume, dar și detalii legate de interesele fiecăruia. În plus, respectăm decizia companiei de a nu se da deoparte în fața discuțiilor dificile. Zilele petrecute la Oradea s-au simțit ca acasă, iar după câteva întâlniri am ajuns chiar să-i numim pe cei de la ebm papst Automotive & Drives Romania SRL, colegi.

Dacă toți angajatorii ar fi la fel, cu siguranță lumea muncii ar fi una mai sigură. În continuare, vă îndrumăm să urmăriți activitatea noastră pe tema Angajatori pentru respect și vă aduceam aminte că vă stăm la dispoziție cu detalii despre prevenirea și combaterea hărțuirii la locul de muncă. Mai multe detalii aici: https://lnkd.in/dXwVN2b9