exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Rețeaua Europeană WAVE caută artiști și ilustratori!

WAVE Network este o rețea europeană de organizații feministe ce pune accent pe eliminarea violenței împotriva femeilor și copiilor. Înființată în 1994, în prezent este formată din peste 150 de organizații membre, printre care și Asociația A.L.E.G. Campania Step Up! reprezintă o mișcare la nivel european a rețelei WAVE, prin care se promovează eforturile de stopare a violenței împotriva fetelor și femeilor prin sensibilizarea cu privire la această problemă și prin protejarea supaviețuitoarelor violenței.

Pentru al treilea an consecutiv, căutăm un motiv artistic special care să fie tipărit pe gențile de tip tote bags WAVE. Dacă ești o artistă pasionată de crearea de lucrări cu impact social, încercând să inițiezi o schimbare pozitivă în societate, spune DA apelului nostru.

Cum aplici?

  • Trimite lucrarea ta sub forma unui fișier PFD. Lucrarea ta trebuie să fie potrivită pentru tehnica de imprimare monocoloră (cu o rezoluție minimă de 300 dpi) la adresa campaign@wave-network.org
  • Scrie-ne câteva lucruri despre tine, incluzând datele tale de contact și link-urile relevante prin care îți promovezi activitatea pe social media (Instagram, Facebook, pagina web etc.)
  • Scrie și scanează o scurtă declarație (în limba engleză) prin care permiți rețelei WAVE să folosească lucrarea ta ca simbol al genților de tip tote bag în anul 2020. Lucrarea ta poate fi promovată în cadrul rețelei WAVE și în cadrul campaniei WAVE Step Up

Atenție: drepturile artistice sunt respectate pe deplin, iar principiile proprietății intelectuale sunt complet protejate. Deși nu există o limită de vârstă pentru acest apel, însă solicitanții cu vârsta sub 18 ani sunt rugați să trimită un document scanat avânt consimțământul părinților, inclusiv semnătura acestora.

Artista aleasă va:

  • primi un premiu în valoare de 300 eur
  • putea promova lucrarea artistică prin intermediul genților de tip tote bags realizate de rețeaua WAVE în anul 2020
  • câștiga popularitate, deoarece rețeaua WAVE se angajează să distribuie și să promoveze munca artistică pe toate canalele sale.
  • Primi 10 genți de tip tote bags cu motivul imprimat

Apelul este deschis artistelor din Europa în perioada 1 mai – 15 iulie 2020.

Campania Step Up! și Rețeaua WAVE se angajează să anunțe artistul selectat până la data de 31 august 2020.

Anunțul original aici: https://www.wave-stepup.org/wave-call-for-artworks-promoting-womens-rights/