exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Povestește-ne cum ai reușit!

Ai fost într-o relație abuzivă și ai reușit să ieși? Cine te-a ajutat și cum? Ce te-a determinat să faci pasul? Ce i-ai spune unei femei care se află acum în situația ta? Trimite povestea ta pe aleg_romania@yahoo.com, și noi o vom da mai departe, respectând principiul confidențialității – fără date care să poată duce la identificarea persoanelor în cauză. 

thumbnail3

Din momentul în care își poate spune #ȘiEuReușesc, o victimă a violenței începe să devină o învingătoare. Drumul nu e ușor, dar e important să înceapă, iar pentru asta are nevoie de sprijin și de exemplele altor femei care au reușit.

Din 27 noiembrie A.L.E.G. va lansa la Sibiu grupul de sprijin #ȘiEuReușesc! Dacă ești din Sibiu sau din apropiere, poți să te înscrii alături de alte femei ce au trecut prin situații similare, să oferi și să primești încredere. E o formă de terapie: un serviciu gratuit, confidențial și gestionat de un psiholog cu experiență. Întâlnirile grupului vor fi o dată la 2 săptămâni. Noi nu căutăm vinovați, nu te judecăm dacă nu ești  pregătită de schimbări majore, ci suntem aici pentru a te ajuta să recunoști semnele unei relații abuzive și să-ți construiești o viață fără violență. Dacă vrei să fii parte din grupul de sprijin, trimite-ne un e-mail cu subiectul Grup de sprijin și datele tale de contact (nume, telefon, e-mail).

Grafica: Dan Perjovschi