exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Pași către iubirea de sine. A.L.E.G. x Rebrand Yourself

Multe dintre învingătoarele cu care lucrăm în comunitatea #ȘiEuReușesc trec prin procese de transformare personală. Eliberarea de violență înseamnă să-și schimbe domiciliul, uneori locul de muncă, dar cel mai adesea perspectiva asupra vieții și relația cu sine. De curând, A.L.E.G. și-a făcut o aliată inedită care să ajute acest proces de reinventare a propriei persoane. Este vorba de Luiza Olteanu de la Rebrand Yourself. Luiza face coaching pentru imaginea de sine și așa cum spune chiar ea, ghidează oameni într-o schimbare inside-out, pentru că orice îmbunătățire în exterior începe cu a te simți bine în pielea ta.

Pe 22 mai, învingătoarele au avut ocazia de a participa la un prim atelier în care Luiza și-a prezentat conceptul și modul de lucru, iar din 18 iunie persoanele care s-au înscris vor începe un program cu o durată de 21 de zile. Se va lucra intens la construirea stimei de sine, care este o stare de echilibru realistă, la adăpost de rușinea auto-sabotoare dar și de orgoliul auto-sabotor.  Participarea pentru învingătoare este gratuită, chiar dacă astfel de programe au un cost estimat la 900/persoană. Au prioritate persoanele care s-au implicat în activitățile din programul #ȘiEuReușesc.

Geanina ne-a spus ce așteaptă ea de la acest tip de sprijin: direcție; uit deseori de mine și de ceea ce pot.  Iată câteva dintre gândurile care le motivează pe participante:

Cred ca participarea la acest eveniment ar fi un cadou frumos pe care mi-l pot oferi.

Iubirea de sine si limitele sunt cele două subiecte cu care lucrez,mereu si mereu.

As vrea să-mi regăsesc puterea interioară pe care momentan o simt departe…

Pe lângă participarea la programul Rebrand Yourself, Asociația A.L.E.G., pune la dispoziție servicii de consiliere psihologică acelor femei care fie sunt învingătoare, fie tocmai au început să facă primii pași spre drumul lor în a se elibera de o relație nesănătoasă sau abuzivă. Ne dorim ca după finalizarea primei serii de întâlniri ca acest program să devină unul recurent pentru beneficiarele programului #ȘiEuReușesc.


Și eu reușesc este un program național inițiat și coordonat de către Asociația A.L.E.G. dedicat învingătoarelor violenței, despre care poți afla mai multe detalii aici: www.sieureusesc.ro. Atelierul este organizat împreună cu Luiza Olteanu (Rebrand yourself) căreia îi mulțumim pentru generozitatea ei.