exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

GALA LOG IN – UN SPECTACOL DESPRE TINERI ŞI REŢELELE DE SOCIALIZARE

Premii, muzică şi teatru – toate într-un spectacol despre tineri şi rețelele de socializare! Pe 29 mai de la ora 17.00, Asociația A.L.E.G. invită tinerii la Teatrul Gong din Sibiu pentru Gala LOG IN, un spectacol realizat  in cadrul proiectului Laboratoare privind violența de gen în noile medii de comunicare (LOG IN), proiect finanțat prin Programul Daphne al Uniunii Europene. Intrarea este liberă, iar publicul va avea ocazia să câștige premii şi să se implice nu doar ca simpli spectatori. Trupa LIPICIOŞII se va ocupa de muzică, iar momentul de teatru forum va fi oferit de un grup de liceeni voluntari A.L.E.G. sub coordonarea actriței Doriana Tăut. Despre combaterea violenţei prin mijloace comice vor vorbi partenerii noștri de la Asociația Proiect 1200 şi Universitatea Lucian Blaga. A.L.E.G. va acorda şi premiile concursului RESPECT, NU DOAR LIKE-uri!
Pentru tineri, internetul a devenit o a doua lume, dar online relațiile inter-umane ajung uneori să fie reduse la contorizarea numărului de LIKE-uri. Internetul permite identități ascunse şi mai multă agresivitate adesea decât socializarea nemijlocită, fiind pentru tineri şi o cale de înstrăinare. Dar internetul şi noile medii de comunicare pot fi utilizate şi ca instrumente pentru schimbări pozitive în societate. Voi, atât fete, cât şi băieţi, îi puteţi schimba pe cei din jurul vostru! Evenimentul nostru arată că tinerii au talen şi au ceva de spus despre respect ca opus al violenței!
Cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu, în cadrul proiectului LOG IN membrii şi voluntarii A.L.E.G. susțin sesiuni educative în 5 unităţi de învăţământ din Sibiu, cu peste 250 de liceeni şi 400 de adulţi (consilieri școlări, psihologi, profesori, părinţi), cu scopul prevenirii violenţei de gen şi a conștientizării riscurilor, dar şi oportunităţilor legate de comunicarea în mediul online. Proiectul va fi prezent şi de 1 Iunie în Parcul Subarini, în cadrul evenimentului Smartpark.
Detalii depspre proiect: https://aleg-romania.eu/wp-content/themes/Aleg/login.htmlAfis GALA LOG IN final + kiss