E simplu să ajuți: redirecționează 3,5% din impozit și susține proiectele A.L.E.G.
Dragă prieten(ă),
Acum poți redirecționa 3,5% din impozitul tău pe venit către A.L.EG. În 2019, am dat voce (și instrumente de lucru) profesorilor, angajatorilor, tinerilor, învingătoarelor violenței.
Am reușit să facem toate aceste lucruri datorită faptului că tu ai decis să redirecționezi 3,5% (noul 2%) către A.L.E.G. și astfel să susții munca noastră. Astfel, contribuția ta a avut un impact asupra tuturor celor de mai sus. Anul trecut am reușit să adunăm cei mai mulți bani de până acum prin aceste formulare și îți mulțumim că ai contribuit.
Îți scriu acum pentru a-ți cere din nou ajutorul pentru ca toate proiectele noastre să meargă mai departe.
Redirecționează până la 25 mai 2020, 3,5% din impozitul tău către A.L.E.G. Durează mai puțin de 5 minute și nu implică niciun cost pentru tine. Depune formularul la sediul ANAF de care aparții cu adresa din buletin.
✨ Știai că poți opta să te implici pe termen lung? Bifează căsuța prin care soliciți redirecționarea pe o perioadă de doi ani.
Descarcă formularul 230
PS: Formularul poate fi și trimis prin poștă cu confirmare de primire către Administrația Financiară de care aparții sau poate fi depus online folosind serviciul ANAF “Spaţiul privat virtual“. Dar, ca să fie și mai ușor, îl poți aduce la A.L.E.G. sau îl poți da unui voluntar iar noi îl vom depune în numele tău. Pentru detalii răspunde acestui email cu întrebările tale.
Ce ne propunem în 2020?
* Camera albastră – centrul de consiliere A.L.E.G. continuă să ofere servicii de suport în mod gratuit, atât on-line cât și față în față, toate în sprijinul femeilor și copiilor care se confruntă cu violența (ne găsiți la contact@aleg-romania.eu și la nr.de tel 0753 893 531)* Îndrumăm cadrele didactice și consilierii școlari din toată țara în implementarea pachetelor educaționale GEAR și GenderEd
* Dezvoltăm programul #ȘiEuReușesc și realizăm ateliere pentru învingătoare, specialiști, dar și publicul larg, cu scopul de a înțelege fenomenul violenței și oferi ajutor eficace în orice situație; aducem noi locații sigure pe harta programului.
* Continuăm să punem la dispoziție expoziția Drepturile femeilor în România companiilor care se arată interesate de promovarea egalității de gen la locul de muncă
* Continuăm să găsim, împreună cu voi, răspunsuri la întrebarea Ce pot face bărbații pentru drepturile femeilor?, temă pe care o vom explora în cadrul Festivalului Egalității de Gen, ediția XV.
* Organizăm ateliere pentru părinți și pitici, pentru a preveni abuzul sexual asupra copiilor, într-un mod prietenos, pe baza ghidului Vorbesc cu copilul meu.