exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Companie caut ONG…

Companiile pot:

–  directiona catre A.L.E.G. 20% din impozitul pe profit datorat statului- „In temeiul Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile si completarile ulterioare, coroborate cu cele ale ‘Titlului II – impozitul pe profit din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, oamenii de afaceri/firmele ar putea redirectiona 20% din impozitul pe profitul datorat, catre… „,
„Persoana juridica trebuie numaidecat sa aiba profit. Nu trebuie sa depaseasca valoarea sponsorizarii 3 la mie din cifra de afaceri si 20% din impozitul pe profit. In contabilitate trebuie operat la sfarsitul anului in Declaratia impozitului pe profit.”

20% din impozitul pe profit al companiilor poate fi redirecţionat catre un ONG care sustine o cauza sociala, fara a le fi afectat in vreun fel bugetul. Pentru a putea fi scazuta din impozitul pe profit aferent anului fiscal, suma redirecţionată nu poate fi mai mare de 3 la mie din cifra de afaceri, iar plăţile trebuie făcute până la 31 decembrie.

Procedura prin care firmele pot redirecţiona o parte din impozitul lor pe profit consta in semnarea unui contract de sponsorizare cu ONG-ul care reprezinta cauza pe care managerii şi antreprenorii vor să o sustina.

Daca nu semnati un contract de sponsorizare pana la 31 decembrie, banii sunt virati la bugetul de stat. Puteti descarca contractul de sponsorizare:

 

– sponsoriza cu bani sau cu produse proiectele A.L.E.G.

– finanta serviciile/activitatile  A.L.E.G.

– sprijini si incuraja angajatii sa directioneze in primele luni ale anului cei 2% din impozitul pe venitul anual: Declaratia 230

– solicita cursuri de formare/informare pentru angajati

Orice ajutor financiar, oricat de mic, venit din partea Dumneavoastra, va ajuta Aociatia sa devina din ce in ce mai puternica, sa indeplineasca obiectivele propuse si sa ajute in continuare femeile afectate de violenta domestica.

 

Va multumim pentru interesul acordat si va stam la dispozitie,

Camelia Proca, director