exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Căutăm adolescente pentru juriul care va desemna câștigătorii premiului With and For Girls Award 2017 pentru Europa!

Ai între 16-19 ani? Ești familiară cu egalitatea de gen și te-ai implicat în proiecte privind drepturile fetelor și femeilor? Crezi că persoanele tinere ar trebui să aibă un cuvânt de spus în luarea deciziilor în familie, în comunitate și în societate?


ApelA.L.E.G. îți oferă șansa unică de a-ți face vocea auzită în juriul de selecție pentru acordarea unui prestigios premiu internațional în acest domeniu: With and For Girls Award. Este prima oară când adolescente din România vor avea ultimul cuvânt în stabilirea celor 4 organizații din Europa care vor primi acest premiu în 2017.
Colectivul care acordă premiul With and For Girls este alcătuit din opt organizații internaționale care susțin leadershipul în rândul fetelor: EMpower, Mama Cash, NoVo Foundation, Plan UK, The Global Fund for Children, Nike Foundation, Comic Relief și Stars Foundation. Acestea lucrează împreună pentru a crea o inițiativă de finanțare globală care să identifice și să susțină organizații locale puternice care lucrează cu și pentru adolescente (10-19 ani).
Fiind câștigătoare a premiului With and For Girls în 2016, A.L.E.G. a primit invitația de a organiza faza finală a procesului de selecție pentru Europa, care presupune intervievarea candidaților de un juriu format din 4-5 adolescente.
Dacă îți dorești această oportunitate, asigură-te că vei putea respecta următorul calendar:

  • Aplică pentru a face parte din juriu, aici găsești detalii despre cum să aplici: Juriul With and For Girls AWARD (termen limită 4 iulie);
  • Participi la sesiunea de formare cu privire la procesul de jurizare și selecție a câștigătorilor (23-24 iulie, la Sibiu);
  • Evaluezi organizațiile candidate și alegi 4 organizaţii câştigătoare (25-28 iulie, la Sibiu).

Așteptăm aplicările voastre! Promitem o experiență prin care să învățați, să creșteți, să contribuiți la o inițiativă valoroasă pentru adolescpentru societate!