exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Atelierele pentru dezvoltare personală #ȘiEuReușesc – Sibiu

Vrei un rol activ în comunitatea #ȘiEuReușesc Sibiu? Participă la atelierele de dezvoltare personală ce vor avea loc în lunile martie-aprilie pentru a cunoaște alte învingătoare și specialiști în domeniul violenței de gen, pentru ca împreună să putem ajuta cât mai multe femei să facă trecerea de la victimă la învingătoare.

❗ Atelierele pentru dezvoltare personală se adresează învingătoarelor violenței din SIBIU. Participă dacă vrei să afli mai multe informații despre:
– fenomenul violenței împotriva femeilor
– ce este trauma și cum ne putem vindeca rănile interioare
– profilul victimei/profilul agresorului/profilul învingătoarei
– trusa de prim ajutor atunci când vrei să ajuți pe cineva aflat într-o relație abuzivă
– cum povestea ta de viață poate inspira și alte femei să spună #ȘiEuReușesc
– rolurile pe care le poți avea în rețeaua #ȘiEuReușesc

Numărul de locuri este limitat. Atelierele sunt gratuite și vor avea loc în luna martie, online sau într-un spațiu sigur respectând măsurile de siguranță impuse de către autorități. Participarea se va face pe baza completării datelor în acest formular, până în 24 februarie. Întâlnirile vor avea loc online, într-un spațiu sigur, alături de psihologii și specialiștii #ȘiEuReușesc. Acestea vor avea o durată de 2 ore. După înscrierea ta, echipa #ȘiEuReușesc te va contacta în cel mai scurt timp.

Află mai multe detalii despre ce este #ȘiEuReușesc și ce oferă aici: https://sieureusesc.ro/blog/ce-este-sieureusesc-si-ce-ofera/ro . Dacă ai întrebări, nu ezita să ne trimiți un mesaj pe adresa contact@sieureusesc.ro și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

*Proiectul Extinderea și consolidarea programului #ȘiEuReușesc este finanțat de Fundația Vodafone România prin intermediului Fondului pentru Fapte Bune și implementat de Asociația A.L.E.G.