exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Fă echipa cu A.L.E.G. și hai să ieșim de 1 Iunie la alergat!

“Educație prin distracție” este mantra Festivalului Egalității de Gen încă din 2004, când și-a propus sa încurajeze schimbarea sociala și să promoveze atitudini sănătoase, bazate pe respect și egalitate, în rândul tinerilor. Ajuns deja la cea de-a XIV-a ediție, Festivalul a devenit o tradiție îndrăgită a orașului, iar acum aduce schimbarea prin mișcare și invită lumea să facă parte din ea la Maratonul Internațional Sibiu!

Unii fug de schimbare, noi o pornim! Fiecare pas contează, hai să-i facem împreună, anul ăsta pentru Festivalul Egalității de Gen. Înscrie-te ca alergător aici și susține cauza A.L.E.G.

Maratonul Internațional Sibiu este cel mai mare eveniment de alergare filantropic din România, care combină bucuria de a alerga cu cea de a dărui. Acesta va avea loc în data de 1 iunie, la Sibiu.

Festivalul funcționează ca o campanie de conștientizare anuală realizată de tineri pentru alți tineri. Aceștia învață să lucreze în echipe, să vorbească în public, să devina parte activă și responsabilă a societății, să își creeze propriile opinii, iar rezultatele se văd imediat. Și tu poți să contribui la promovarea egalității și a unor atitudini sănătoase! Fă echipa cu A.L.E.G. și hai să ieșim de 1 Iunie la alergat.

Dacă te-ai lovit vreodată de discriminare, dacă vrei un viitor fără violenta domestică sau abuz pentru copiii tai, ajută-ne sa fim cu un pas înaintea stereotipurilor și să demontam mentalități învechite cu fiecare ediție a festivalului! 

Acum te poți implica și înscrie ca alergător la una dintre cursele de 5, 10, 21, 41 km aici sau poți motiva un alergător printr-o susținere aici.

#ALErGpentruALEG