exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Adopta un proiect, directioneaza 20% din impozitul pe profit!

Atunci cand redirectionati cei 20% din impozitul pe profit, alegeti sa investiti in prevenirea violentei!
(Cont Bancar: RO61RNCB 0227 0360 5049 0001 deschis la BCR Sibiu pe numele organizației)
1 din 3 femei din Romania se confrunta cu violenta fizica sau sexuala la un moment dat in viata, iar copiii martori la violenta sunt profund afectati si risca sa repete acelasi cerc vicios. Violenta de gen nu este o problema izolata: ne costa pe toti si ne priveste pe toti!
De aceea va invitam sa sustineti activitatea A.L.E.G. din Sibiu ce deruleaza Centrul de sprijin pentru victimele violentei in familie si victimele agresiunilor sexuale, dar si activitati de prevenire si constientizare publica, cum ar fi educatie pentru relatii sanatoase prin implicarea directa a tinerilor. Pentru o imagine mai clara a activitatii A.L.E.G., va invitam sa rasfoiti Rapoartele de activitate din ultimii ani.

Redirectioneaza

Decizia dumneavostră de a redirectiona ne poate ajuta să sprijinim beneficiarii/beneficiarele Asociației,
oferindu-le atât servicii specializate de informare și consiliere socialăjuridică și psihologică cât și sprijin material(decontarea certificatelor medico-legaleservicii medicalereprezentare in instanta etc.), dar și menținerea funcțională a platformei de consiliere online de care au beneficiat 168 de persoane din toată țara în 2015. A.L.E.G. a pilotat în 2014 unul dintre puținele servicii din țară specializate pentru victimele violenței sexuale, care include consiliere psihologică și juridică iar pentru a facilita accesul victimelor la informații, Asociația a demarat platforma de consiliere online unde victimele pot discuta în timp real cu un psiholog, platforma este găzduită pe siteul asociației: https://aleg-romania.eu/ consiliere/ . Serviciile noastre sunt gratuite si sunt accesate de victime, dar si de familile lor sau de prietenii care doresc sa afle cum sa le ajute, din Sibiu, din tara si din strainatate.
Pentru mai multe detalii despe activitățile desfățurate de Asociatia pentru Libertate și Egalitate de Gen- A.L.E.G. vă invităm să accesați site-ul nostru www.aleg-romania.eu sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/alegromania/?ref=tn_tnmn
Pentru femeile, victime ale violenței în familie și copii acestora  orice ajutor reprezintă un sprijin major!
Nu te costă absolut nimic. Banii care s-ar fi dus la bugetul de stat merg către cauza pe care o susțineți. Perfect legal. Trebuie semnat un Contract donatie înainte de sfarșitul anului.
Redirecționează 20% din impozitul pe profit!
Agenții economici au posibilitatea de a redirecționa o parte din impozitul pe profit către organizații neguvernamentale ce desfășoară activități sociale ce vin în spijinul comunității.
Baza legală care permite acest lucru este Cod Fiscal prin prevederile art. 21 alin. (4) litera p):
“Următoarele cheltuieli nu sunt deductibile: p) cheltuielile de sponsorizare şi/sau mecenat şi cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă precizată mai jos:
1. 3 la mie din cifra de afaceri; pentru situaţiile în care reglementările contabile aplicabile nu definesc indicatorul „cifra de afaceri” această limită se determină potrivit normelor;
2. 20% din impozitul pe profit datorat.”
Va multumim!