exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Fii una din cele 5 fete care decid câștigătorii premiului With and For Girls!

Ai între 14 și 19 ani? Ești familiarizată cu egalitatea de gen și te-ai implicat în proiecte pe tema drepturilor femeilor și a fetelor? Ești de acord că trebuie încurajată mai mult implicarea fetelor în luarea deciziilor în comunitate și în societate?

Câștigătoare a acestui premiu internațional în 2016, A.L.E.G. îți oferă șansa de a-ți face vocea auzită în juriul care acordă With and For Girls Award 2019 pentru Europa și Asia Centrală. Încă o dată, fete din România își vor spune cuvântul în selectarea organizațiilor câștigătoare din această regiune.

Colectivul care acordă premiul With and For Girls este alcătuit din zece organizații internaționale care susțin leadershipul în rândul fetelor: Comic Relief, EMpower, FRIDA, Mama Cash, Nike Foundation, NoVo Foundation, Plan International UK, Stars Foundation, The Global Fund for Children și Purposeful Productions. Acestea lucrează împreună pentru a crea o inițiativă de finanțare globală care să identifice și să susțină organizații locale puternice care lucrează cu și pentru adolescente (10-19 ani).

În calitate de organizație câștigătoare a premiului With and For Girls în 2016, A.L.E.G. a primit invitația de a organiza din nou faza finală a procesului de selecție pentru Europa și Asia Centrală, care presupune intervievarea candidaților de un juriu format din 4-5 adolescente.

Dacă îți dorești această oportunitate, asigură-te că vei putea respecta calendarul de mai jos:

Aplică pentru a face parte din juriu – aici găsești detalii despre cum să aplici: ghid pentru membrele juriului WAFG Award (termen limită -30 august);

Participi la sesiunea de formare cu privire la procesul de jurizare și selecție a câștigătorilor (15-16 octombrie, la Sibiu);

Evaluezi organizațiile candidate și alegi 5 organizații câștigătoare (16-20 octombrie, la Sibiu).

Așteptăm candidaturile voastre la adresa contact@aleg-romania.eu ! Promitem o experiență prin care să învățați, să creșteți, să contribuiți la o inițiativă valoroasă pentru societate!