exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Grupul de sprijin #ȘiEuReușesc

Ești femeie și locuiești în Sibiu sau în apropiere? Ești într-o relație abuzivă, trăiești zi de zi cu teamă, stres,  frică de schimbare și cauți o cale de salvare? Sau ai reușit să ieși dintr-o relație abuzivă și ai nevoie de sprijin pentru a vindeca rănile trecutului și pentru a merge mai departe?
Grupul de sprijin organizat de A.L.E.G. – Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen din Sibiu poate fi calea ta spre o viață fără violență.


De ce un grup de sprijin?
Pentru că grupul are forța să unească, să susțină și să dea putere. Astfel, fiecare femeie va simți suportul celorlalte participante, va afla că nu este singură în această experiență și că există soluții pentru a avea o viață mai liniștită. Experiențele de grup creează comuniune, oferă putere și un cadru care stimulează vindecarea. Dinamica de grup facilitează trecerea dincolo de frică, rușine, frustrare, neputință, durere și stimulează resurse interioare pentru a redobândi puterea, forța, încrederea, curajul și demnitatea.
Grupul de sprijin este o formă de consiliere pentru înțelegerea traumei, asigurată în condiții de gratuitate și coordonată de un psiholog.
thumbnailConfidențialitatea este un principiu de bază al grupului. Identitatea participantelor și conținutul discuțiilor purtate au caracter secret și sunt strict protejate prin acorduri de confidențialitate.
Ce obții după sesiunile de grup?

  • treci de la starea de victimă la cea de învingătoare
  • redobândești controlul asupra propriei vieți
  • înțelegi și recunoști semnele unei relații abuzive
  • scapi de intimidare, rușine, frică
  • dobândești încredere în tine
  • treci de la starea de negare/durere/teamă la cea de conștientizare/asumare/vindecare
  • te eliberezi și îți poți construi o nouă viață

Unde? Grupul se reunește într-un mediu calm, securizant. Din motive de siguranță, locația nu se comunică public. O vei afla după înscriere.
Când? Grupul se va reuni o dată la două săptămâni.
Dacă vrei să fii parte din grupul de sprijin, înscrie-te la unul dintre nr. de telefon 0753 893 531 sau 0369 801 808 sau completând formularul    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSciB9xYDoi3Z1IQan4ke6f8oHFoQRHEF3lMPC5rSqFKEJ-HyQ/viewform
Proiect finanțat de Global Fund for Women prin Voices Against Violence GBV Global Initiative, AVON, cu susținere din partea Ashoka prin programul Ashoka Localizer și a artistului Dan Perjovschi.
                                  #SiEuReușesc!