exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Haide să ne (re)vedem la Pop-up Shop Nalu / Printoteca Lipscani, în perioada 25 februarie – 7 martie

Începând de astăzi, până în 7 martie, #ȘiEuReușesc (proiect al Asociației A.L.E.G.) face echipă cu NALU (și ilustratoarea Loreta) și te invită la Pop-up Shop Nalu / Printoteca Lipscani.

Iar joi, 27.02.2020, între orele 17:00 și 20:00, echipa noastră, alături de  NALU, te invită la Printoteca Lipscani să bem un pahar de prosecco și vorbim despre visurile noastre. Credem că aceasta este o ocazie bună să ne (re)vedem și tare ne-am bucura să vii și tu! 

De la Printoteca poți achiziționa The DREAM Bodysuit, un produs care celebrează puterea femeilor de a crede în forțele proprii și de a-și urma visul, dar și tricouri cu emblema #ȘiEuReușesc sau broșele care simbolizează că suntem #CurajoaseÎmpreună. Toate profiturile obținute din vânzări ne vor ajuta să consolidăm comunitățile #ȘiEuReușesc existente sau să dăm startul unor comunități noi. Mai multe detalii despre activitatea noastră poți accesa aici: https://sieureusesc.ro/

#ȘiEuReușesc este un mesaj simplu pe care ni-l spunem fiecare dintre noi. Dar când vine vorba despre femeile aflate în relații abuzive, speranța într-un viitor mai bun este întunecată de condițiile grele în care supraviețuiesc. Din momentul în care își poate spune Si eu reusesc, o victimă a violenței face un prim pas spre a deveni o învingătoare.

NALU a decis să se implice în susținerea victimelor violenței domestice și s-a alăturat misiunii noastre, dând naștere la The DREAM Bodysuit, un produs care celebrează puterea femeilor de a crede în forțele proprii și de a-și urma visul.

Ilustratoarea Loreta acceptat propunerea de a aduce la viață mesajul campaniei și a donat ilustrația Follow that Dream care va fi printată pe The BASIC Bodysuit.

Toate profiturile obținute din vânzarea The DREAM Bodysuit, cât și a pachetelor #SiEuReusesc pe care le veți găsi în cadrul pop-up shop-ului, sunt redirecționate către asociația A.L.E.G.

Pop-up Shop-ul NALU @ Printoteca poate fi vizitat în perioada 25.02 – 07.03. Vă aștepăm cu surprize!