exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Faptele bune creează eroi împreună cu daibau.ro

Eroii nu se nasc, ci devin datorită faptelor lor. Pentru a deveni erou, sunt suficiente fapte mici, dar bune – pentru că mărimea faptei este măsurată de cel care are nevoie de ajutor.

Puteți face această lume mai bună!

În fiecare zi, echipa Daibau.ro lucrează din greu pentru a vă ajuta să construiți și să reamenajați casele și birourile. Însă, spațiul de locuit al fiecăruia dintre noi este cu mult mai cuprinzător decât casa și biroul nostru. Spațiul nostru de locuit este alcătuit din natura și orașul în care trăim, precum și din oamenii pe care îi întâlnim zi de zi, dar și din cei pe care de multe ori nu îi vedem – oameni vulnerabili, aflați în situații de pericol, care nu pot lupta de unii singuri pentru o viață demnă. Îmbunătățirea calității mediului și a vieții tuturor celor care trăiesc în el este responsabilitatea fiecăruia dintre noi.

De aceea, vă invităm să vă uniți forțele pentru a veni în sprijinul organizațiilor caritabile care au grijă de cei care sunt în nevoie! Din lista de organizații face parte și Asociația A.L.E.G. Află mai multe detalii.