exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

E simplu să ajuți: redirecționează 3,5% din impozit și susține proiectele A.L.E.G.

Dragă prieten(ă),

Acum poți redirecționa 3,5% din impozitul tău pe venit către A.L.EG. În 2020, un an greu și imprevizibil, am reușit să ne adaptăm munca, astfel încât să continuăm să desfășurăm proiecte în scopul prevenirii și combaterii violenței domestice și al inegalităților de gen. Serviciile noastre de consiliere în sprijinul supraviețuitoarelor violenței au oferit speranță multor femei care altfel se simțeau singure și nu știau ce să facă. Atât Festivalul Egalității de Gen, cât și Forumul Învingătoarelor (evenimentele devenite tradiție la A.L.E.G.) s-au desfășurat online și pot fi urmărite pe pagina noastră de Facebook. Acțiunile noastre de advocacy au continuat în vederea obținerii unor instrumente legislative mai bune și a unor soluții mai sigure pentru orice femeie. 

Am reușit să facem toate aceste lucruri datorită faptului că tu ai decis să te implici. Fie că ai redirecționat 3.5% către A.L.E.G., că ai devenit voluntar, că ai donat sau că ți-ai donat ziua de naștere, ai susținut munca noastră. Acum avem nevoie de ajutorul tău pentru ca toate proiectele noastre să meargă mai departe. 

Redirecționează până la 25 mai 2021, 3,5% din impozitul tău către A.L.E.G. Durează mai puțin de 5 minute și nu implică niciun cost pentru tine. Depune formularul la sediul ANAF de care aparții cu adresa din buletin sau trimite-l prin poștă cu confirmare de primite. Îl poți lăsa și unui voluntar A.L.E.G. cu care te putem pune în legătură dacă ne trimiți un mesaj pe Facebook sau la adresa contact@aleg-romania.eu și îl vom depune noi în numele tău.

✨ Știai că poți opta să te implici pe termen lung? Bifează căsuța prin care soliciți redirecționarea pe o perioadă de doi ani.

Descarcă formularul 230

Ce ne propunem în 2021?  

Camera albastră – centrul de consiliere A.L.E.G. continuă să ofere servicii de suport în mod gratuit, atât on-line cât și față în față, toate în sprijinul femeilor și copiilor care se confruntă cu violența (ne găsiți la contact@aleg-romania.eu și la nr.de tel 0753 893 531)

Îndrumăm cadrele didactice și consilierii școlari din toată țara în implementarea pachetelor educaționale GEAR și GenderEd. Dăm startul unui nou proiect educațional în curând.

* Dezvoltăm programul #ȘiEuReușesc și realizăm ateliere pentru învingătoare, specialiști, dar și publicul larg, cu scopul de a înțelege fenomenul violenței și oferi ajutor eficace în orice situație; aducem noi locații sigure pe harta programului.

* Venim în sprijinul psihologilor, asistenților sociali, polițiștilor și altor persoane cu rol în intervenție în violența domestică, organizând cursuri de dezvoltare profesională continuă, având la bază experiența învingătoarelor violenței.

* Continuăm să punem la dispoziție expoziția Drepturile femeilor în România companiilor care se arată interesate de promovarea egalității de gen la locul de muncă.

* Continuăm să găsim, împreună cu voi, răspunsuri la întrebarea Cum ne putem implica cu toții pentru atingerea egalității de gen? , temă pe care o vom explora în cadrul Festivalului Egalității de Gen, ediția XVI.

* Organizăm ateliere pentru părinți și pitici, pentru a preveni abuzul sexual asupra copiilor, într-un mod prietenos, pe baza ghidului Vorbesc cu copilul meu.

* Dezvoltăm un ghid de bune practici pentru jurnaliștii care vor să realizeze materiale în sprijinul promovării egalității de gen sau care documentează fenomenul violenței împotriva femeii. Dăm startul dialogului în cadrul evenimentelor online pe care le vom organiza între specialiști, învingătoare, jurnaliști și studenți.

* Continuăm acțiunile noastre de advocacy în cadrul acțiunii Sibiu pentru drepturi egale.

* Ne implicăm în proiectul Centrul Digital pentru Femei unde vom vorbi despre siguranța online cu beneficiare din Sibiu, Mediaș și localitățile de pe Valea Hârtibaciului.
————————————–

Trimite acest articol și prietenilor tăi și ajută-ne să ajutăm!