exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Contribuie la relații sănătoase în comunitățile #ȘiEuReușesc

Până la finalul lui 2021 vrem să organizăm 3 grupuri psiho-educaționale de Relații sănătoase în comunitățile #ȘiEuReușesc din țară.

Ne propunem să sprijinim 45 de femei să participe la aceste întâlniri unde vom vorbi despre ce înseamnă relațiile sănătoase, dar și cum să identifice și să se protejeze de abuz. Costul unui grup pentru 10-15 participante este de 5.000 de lei și include șase întâlniri, sub îndrumarea unui psiholog specializat, într-un spațiu sigur și confidențial. Discuțiile grupurilor se vor concentra pe următoarele subiecte:

  • Relație sănătoasă vs relație abuzivă – Cum să recunoaști semnele unei relații abuzive?
  • Ce se întâmplă în psihicul meu când sunt într-o relație abuzivă?
  • Bine cu mine, bine cu tine – Indicii de sănătate în relație
  • Care sunt nevoile mele într-o relație?
  • Cum stabilesc limite sănătoase pentru mine?
  • Cunoaște-ți stilul de atașament în relație.
Vrei să fii alături de noi? Este simplu să ajuți! Dăruiește ziua ta de naștere și invită-i pe prietenii tăi ca, în loc de cadouri, să doneze și să susțină cauza noastră. Durează 2 minute să îți creezi un cont și să contribui și tu!
Vreau să îmi dăruiesc ziua pentru grupurile #ȘiEuReușesc
Crezi că acest proces este prea complicat? Vrei să îți facem noi cont/pagină și să venim către tine cu sfaturi despre cum poți strânge mai multe fonduri? Te ajutăm noi:
Completează formularul
Vrei să donezi pentru această cauză fără a-ți face pagina ta? Ajut-o pe colega noastră Alexandra să strângă o parte din sumă și vezi motivația ei de a se implica în această campanie. Dăruiește aici:
Donează
Află mai multe detalii despre cum funcționează acest mecanism de strângerea e fonduri aici.

Această campanie de fundraising este coordonată de către echipa Asociației A.L.E.G. și este implementată cu sprijinul Ruxandrei Pătrașcu Maian și al Irinei Ardeleanu, cărora le mulțumim pentru implicare.