exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Călătorie în interior – 366 de zile cu mine și pentru mine

Călătoria în interior este cea mai fascinantă dintre toate. Împreună cu Asociația de Poveste am creat acest calendar ca o resursă, dar și ca un instrument de lucru pentru voluntarii și persoanele care lucrează cu tinerii din centrele de plasament. Credem însă că este un material util de dezvoltare personală pentru fiecare dintre noi, la nivel individual, dar și pentru instituțiile în care activăm (în școală, asociații, organizații, companii). Căci atunci când suntem bine cu noi putem avea relații echilibrate, bazate pe egalitate și respect și nu pe violență.

Știm că fiecare an care începe reprezintă un nou ciclu al vieții, o nouă lansă de a învăța să ne cunoaștem mai bine și în care putem alege să creștem depășind provocările care vin spre noi. Fiecare lună are un focus tematic, oferindu-ți instrumentele necesare pentru a explora diverse aspecte ale vieții tale.

Acest calendar este o invitație să: 

  • te bucuri de calitățile personale pe care le poți descoperi zi de zi și care te pot face să fii mai încrezător/încrezătoare în viață
  • contribui cu încredere la la întregul lumii doar prin felul tău de a fi: fiecare dintre noi este unic(ă) și acesta este un dar
  • înțelegi, numești și exprimi emoțiile și sentimentele tale pentru a ajunge să îți îndeplinești și cele mai mărețe visuri.

Ce poți găsi în calendar:

  • Activități zilnice de conștientizare: Fiecare zi vine cu sugestii practice, exerciții și gânduri pentru a te ghida în explorarea ta interioară.
  • Secțiuni pentru auto-reflecție: Notează gândurile, sentimentele și descoperirile tale zilnice, creând astfel un jurnal personal valoros.
  • Auto-cunoaștere: Fiecare lună este dedicată unui aspect diferit al vieții tale, încurajându-te să te axezi pe dezvoltarea personală continuă.

Descarcă: Este simplu să îți începi călătoria în interior – doar apasă butonul de mai jos pentru a descărca calendarul în format PDF:

Călătorie în interior – 366 de zile cu mine și pentru mine

Dacă acest material ți-a fost util, sprijină organizația noastră printr-o donație aici. 


Acest calendar a fost realizat în cadrul proiectului Corp, limite, responsabilități – îndrumar de sprijin pentru persoanele care lucrează cu tinerii din centrele de plasament ce a fost finanțat prin Maratonul Internațional Sibiu 2023, cel mai mare eveniment de alergare filantropic din țară, organizat de Fundația Comunitară Sibiu din 2017. 182 de alergători, copii și adulți, și 226 susținători au strâns fonduri pentru această inițiativă a Asociației De Poveste, în colaborare cu Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen – A.L.E.G.