exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Ascultă poveștile învingătoarelor

Din momentul în care își poate spune #ȘiEuReușesc, o victimă a violenței face un prim pas spre a deveni o învingătoare. Drumul nu e ușor, dar e important să înceapă, iar pentru asta are nevoie de sprijin și de exemplele altor femei care au reușit. 

Podcastul #ȘiEuReușesc descrie cât de anevoios este parcursul eliberării de abuz, dar și care sunt resursele pe care fiecare dintre noi le are în interior sau le poate descoperi cu ajutorul celor din jur. 

În luma mai a acestui an lansat un nou sezon al Podcastului, o inițiativă susținută de Avon Space și coordonată de colega noastră Psiholog Diana Lupu. Astfel, aducem în prim-plan încercările repetate ale învingătoarelor în drumul lor spre o viață fără violență, provocările cu care se confruntă, eșecurile, emoțiile și lecțiile care vin odată cu acest parcurs. Subestimăm prea des cât de gravă este violența și cât de greu se iese din ea.

Ascultă episoadele aici:

Episodul 1: Curajul de a încerca din nou – partea 1 

Episodul 2: Curajul de a încerca din nou – partea a doua 

Episodul 3: Despre iertare 

Episodul 4: Despre rușine și vinovăție  

Episodul 5: Pierderea

Episodul 6: Eșecul sistemului în prevenirea și combaterea violenței asupra femeii

Episodul 7: Narcisism și etichete  

De asemenea, sezonul 1 are 8 episoade în care am stat de vorbă cu învingătoarele violenței, dar și cu specialiștii din rețeaua #ȘiEuReușesc despre parcursul anevoios al eliberării de abuz și am ascultat pe nerăsuflate poveștile lor de reușită.

Ascultă-l aici.