Susține

De ce avem nevoie de susținerea ta?

Pentru a putea învinge violența, femeile și copiii martori la violență au nevoie de suport, uneori pe termen lung. Camera albastră de la A.L.E.G. ascultă fiecare poveste fără să blameze și oferă ceea ce de multe ori femeile nu găsesc nicăieri altundeva: încrederea că pot reuși. Toate astea în condiții de confidențialitate. Asistența juridică, inclusiv însoțirea pe parcursul demersurilor, este de multe ori esențială. În același timp, e important ca serviciile noastre de informare și conștientizare să ajungă la cât mai multe persoane, pentru ca fiecare dintre noi să recunoaștem cât mai devreme formele violenței și să știm să prevenim o situație de abuz, înainte să se producă traume dificil de remediat. Ajută-ne să ajutăm!

Donează

Donație singulară

Donație recurentă

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Donează prin card bancar:

Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen – A.L.E.G.

Cont în LEI  RO 61 RNCB 0227 0360 5049 0001 Cont în EURO RO 34 RNCB 0227 0360 5049 0002

Banca Comercială Română

Implică-te:

Direcționează 3,5% către A.L.E.G

E simplu să ajuți! Redirecționează 3,5% din impozitul pe veniturile tale și susține proiectele A.L.E.G. Descarcă și completează declarația 230 de aici.

Devino fundraiser

Fii galantom, donează ziua ta de naștere, participă la evenimente de strângere de fonduri, sau vorbește cu cei din conducerea firmei tale să ne susțină. Scrie-ne pe contact@aleg-romania.eu și noi îți trimitem toate informațiile de care ai nevoie.

Fii voluntar

Spune-ne câteva cuvinte despre tine, de ce vrei să fii voluntar și cum crezi să ne poți ajuta, printr-un mesaj pe contact@aleg-romania.eu și ești ca parte din echipă!

Susține afacerile locale

NALU donează 10% din valoarea unui Gift Card către proiectele A.L.E.G. Îl poți cumpăra de aici.

Pur.clothing a lansat DECIZIE, cuprinzând o serie de articole vestimentare despre consimțământ, siguranța femeilor și importanța puterii de a spune DA sau NU. Un procent de 10% din vânzările încasate ne ajută să spunem Și eu reușesc. Află mai multe detalii aici.

A.L.E.G.

Vrei să susții Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen sau ai orice întrebare legată de modul în care investim fondurile donate? Scrie-ne un mesaj pe adresa contact@aleg-romania.eu sau consultă rapoartele noastre de activitate:

Rapoarte activitate

Abrudean AlexandraSusține