exit

Click aici sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

Click pe iconiță sau apasă tasta ESC dacă vrei să ieși rapid din pagină!

am înțeles

Forumul învingătoarelor din România

Forumul învingătoarelor din România 

7 Martie 2018, București

„Salut! Mă numesc Loredana Kaschovits și sunt o învingătoare a violenței. Fostul meu soț ajunsese să mă umilească zi de zi, iar eu suportam totul deoarece credeam că violența domestică e doar atunci când te snopește în bătaie, având în minte abuzurile grave mediatizate în presă. Dar într-o zi cineva mi-a pus în față o listă cu formele de abuz. A fost ca un cutremur – mă regăseam în atâtea dintre ele! E adevărat că a fost greu sa mă rup și am avut mai multe tentative de a pleca. În final am reușit: mi-am luat copiii și am plecat, fără să știu din ce vom trăi, nu aveam serviciu si nici casă. Dar uite că azi am propria mea afacere și câștig suficient cât să trăiesc decent făcând ceea ce îmi place. M-am recăsătorit, sunt fericită, respectată și știu că pot ajuta și alte femei să găsească forța care zace în ele!”  Mesaj video: https://www.youtube.com/watch?v=ri4hQizfhWE

Pe 7 martie la București, voi, femeile care ați trecut printr-o situație de violență sunteți invitate la primul Forum al Învingătoarelor din România- o întâlnire dedicată vouă, în care să vă puteți împărtăși experiențele și să vă fie recunoscute curajulinvitatie și forța. Femeile care se confruntă încă cu violența vor putea să rupă tăcerea și să aibă încredere că pot reuși dacă vor auzi mai multe exemple pozitive. Știm că 1 din 4 femei sunt victime ale violenței la un moment dat în viață, dar prea puțin se vorbește despre femeile care au reușit să depășească violența și ce ar recomanda ele altor femei. Vom face publice doar acele informații pentru care vă dați în mod explicit acordul.

Pentru siguranță și confidențialitate, locația și ora evenimentului vor fi comunicate doar persoanelor înscrise și acceptate de organizatori. Participantelor din afara capitalei li se asigură cazare și masă (în limita locurilor disponibile). Se vor deconta cheltuielile de transport în baza documentelor justificative (bilete de călătorie, bon benzină ștampilat.)

Locurile la eveniment sunt limitate, așa că grăbește-te să te înscrii completând formularul de la următorul link până pe 15 februarie:   https://docs.google.com/forms/d/1r2BmuFB7oizSsCcyV9ellwHnNKvzMeTXrOqZu2KBO6M/viewform?edit_requested=true

La forum o veți putea cunoaște pe Loredana, dar și pe alte femei extraordinare. O invitată specială din Spania e Ana Bella, o învingătoare a violenței care a ajutat peste 20.000 de femei să își găsească forța interioară ca să nu mai fie victime, ci învingătoare, și să obțină acele locuri de muncă ce le pun în valoare așa cum merită.

Eveniment organizat de Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen – A.L.E.G., cu sprijinul Ashoka prin programul Ashoka Localizer și finanțat de Global Rights for Women, Vital Voices și AVON.

Invitatie interactiva