Blog

Fă echipa cu A.L.E.G. și hai să ieșim de 1 Iunie la alergat!

on 12 martie 2019

“Educație prin distracție” este mantra Festivalului Egalității de Gen încă din 2004, când și-a propus sa încurajeze schimbarea sociala și să promoveze atitudini sănătoase, bazate pe respect și egalitate, în rândul tinerilor. Ajuns deja la cea de-a XIV-a ediție, Festivalul a devenit o tradiție îndrăgită a orașului, iar acum aduce schimbarea prin mișcare și invită lumea să facă parte din ea la Maratonul Internațional Sibiu!

Unii fug de schimbare, noi o pornim! Fiecare pas contează, hai să-i facem împreună, anul ăsta pentru Festivalul Egalității de Gen. Înscrie-te ca alergător aici și susține cauza A.L.E.G.

Maratonul Internațional Sibiu este cel mai mare eveniment de alergare filantropic din România, care combină bucuria de a alerga cu cea de a dărui. Acesta va avea loc în data de 1 iunie, la Sibiu.

Festivalul funcționează ca o campanie de conștientizare anuală realizată de tineri pentru alți tineri. Aceștia învață să lucreze în echipe, să vorbească în public, să devina parte activă și responsabilă a societății, să își creeze propriile opinii, iar rezultatele se văd imediat. Și tu poți să contribui la promovarea egalității și a unor atitudini sănătoase! Fă echipa cu A.L.E.G. și hai să ieșim de 1 Iunie la alergat.

Dacă te-ai lovit vreodată de discriminare, dacă vrei un viitor fără violenta domestică sau abuz pentru copiii tai, ajută-ne sa fim cu un pas înaintea stereotipurilor și să demontam mentalități învechite cu fiecare ediție a festivalului! 

Acum te poți implica și înscrie ca alergător la una dintre cursele de 5, 10, 21, 41 km aici sau poți motiva un alergător printr-o susținere aici.

#ALErGpentruALEG

Abrudean AlexandraFă echipa cu A.L.E.G. și hai să ieșim de 1 Iunie la alergat!

Postări similare

Aruncă o privire la aceste postări

Participă la conversație