Blog

Povestește-ne cum ai reușit!

on 13 noiembrie 2017

Ai fost într-o relație abuzivă și ai reușit să ieși? Cine te-a ajutat și cum? Ce te-a determinat să faci pasul? Ce i-ai spune unei femei care se află acum în situația ta? Trimite povestea ta pe aleg_romania@yahoo.com, și noi o vom da mai departe, respectând principiul confidențialității – fără date care să poată duce la identificarea persoanelor în cauză. 

thumbnail3

Din momentul în care își poate spune #ȘiEuReușesc, o victimă a violenței începe să devină o învingătoare. Drumul nu e ușor, dar e important să înceapă, iar pentru asta are nevoie de sprijin și de exemplele altor femei care au reușit.

Din 27 noiembrie A.L.E.G. va lansa la Sibiu grupul de sprijin #ȘiEuReușesc! Dacă ești din Sibiu sau din apropiere, poți să te înscrii alături de alte femei ce au trecut prin situații similare, să oferi și să primești încredere. E o formă de terapie: un serviciu gratuit, confidențial și gestionat de un psiholog cu experiență. Întâlnirile grupului vor fi o dată la 2 săptămâni. Noi nu căutăm vinovați, nu te judecăm dacă nu ești  pregătită de schimbări majore, ci suntem aici pentru a te ajuta să recunoști semnele unei relații abuzive și să-ți construiești o viață fără violență. Dacă vrei să fii parte din grupul de sprijin, trimite-ne un e-mail cu subiectul Grup de sprijin și datele tale de contact (nume, telefon, e-mail).

Grafica: Dan Perjovschi

admin-alegPovestește-ne cum ai reușit!

Postări similare

Aruncă o privire la aceste postări

Participă la conversație