A.L.E.G. Helpline:

0753 893 531

Program: L-V: 09-18

In caz de urgenta

sunati la

POLITIE 112

 

CONSILIERE ONLINE

Print pagePDF pageEmail page

Voluntariatul te face mai frumos, mai deștept, mai bogat!

Impresii de voluntar A.L.E.G.:

Daria – „Am învățat să lucrez mai bine în echipă, să ascult și sa accept cu mai mare ușurință ideile celorlalți. Cel mai mult mi-a plăcut că am avut ocazia să mă confrunt cu niște probleme pe care nu cred că mi le-aș fi pus în alte circumstanțe”

Georgiana – „Cel mai mult mi-a plăcut sesiunea de formare a voluntarilor. Acum conștientizez mai bine importanța egalității de gen și promovarea acesteia. Pentru mine, cele mai memorabile momente din timpul activității la ALEG au fost cele în care am chestionat participanții și trecătorii cu privire la egalitatea de gen în cadrul activităților desfășurate. A fost uluitor să stau de vorbă cu ei și să aflu ce cred, mai ales că ideile erau diferite de la tineri la oameni mai înaintați în vârstă.”

Bianca – „Festivalul Egalităi de Gen a reprezentat pentru mine o provocare ce s-a transformat mai apoi într-o experiență minunată. Am învățat să privesc lucrurile din alte perspective. Am avut ocazia să cunosc niște persoane minunate, cu suflet cald și dornice să ajute lumea și să atragă atenția asupra unor probleme din comunitate. Am avut ocazia să înțeleg multe și să evoluez. Știu că vom mai lucra împreună”

Vrei sa devii voluntar A.L.E.G.? Te așteptăm în echipa noastă! Trimite un email la contact@aleg-romania.eu sau scrie-ne pe Facebook.

Voluntarii A.L.E.G. muncesc, dar se si distreaza, după cum poți vedea aici.

Vrei să te implici mai mult? Donează pentru A.L.E.G. Mai multe informații aici.

DSC04229