A.L.E.G. Helpline:

0753 893 531

Program: L-V: 09-18

In caz de urgenta

sunati la

POLITIE 112

 

CONSILIERE ONLINE

Tabara zonala hand made, ediția a II-a Ocna Sibiului

creat in: 19.08.2014 | autor: admin | categorie: Stiri, youth


Comunicat de presa                                                                          

Sibiu, 18.08.2014 – Ediția a II-a a taberei zonale Handmade va strânge 20 de tineri din județele Brașov și Sibiu la Ocna Sibiului pentru o săptămână interactivă destinată artelor vizuale și publicității. Proiectul este organizat de Asociația Colors în parteneriat cu Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen –A.L.E.G. Sibiu și Rețeaua CAN Brașov și este finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu.

Pentru al doilea an consecutiv tinerii participanți la tabără vor avea ocazia să se familiarizeze cu artele vizuale și tehnici asociate, să-și dezvolte creativitatea și abilitățile handmade, dar și să petreacă vacanța de vară într-un mod activ și creativ. La ediția din acest an organizatorii au pregătit ateliere care folosesc tehnici precum pictura, benzile desenate sau artele textile, dar și multe activități interesante (campionate sportive și multe jocuri). De asemenea tinerii vor avea ocazia să discute despre ultimele modificări ale Legii voluntariatului și să pregătească o campanie de promovare a voluntariatului în rândul egalilor lor, care va fi implementată în această toamnă, în cele două județe.

Participanții au fost selectați din rândul celor interesați de handmade, cu experiență anterioară în voluntariat, fiind totodată o modalitate de a-i motiva pentru a se implica în activități și în anul care vine.

Proiectul este totodată un schimb de experiență între tineri din două orașe similare din punct de vedere al activităților de tineret și o modalitate de a genera idei pentru a colora viața egalilor lor pentru anul 2015.

Produsele taberei vor fi expuse în cadrul unei expoziții deschisă publicului, la Centrul de agrement din Ocna Sibiului, în cursul zilei de luni, 25 august.

Pentru actualizări ale programului vă invităm să consultați plinideidei.ro și facebook.com/asociatiacolors. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați pe as_colors@yahoo.com sau telefon 0745-052151 (persoană de contact Claudia Popa, președinte Asociația Colors).

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a face fata provocarilor vietii actuale, implementand proiecte educationale si de voluntariat pentru timpul liber si vacante, destinate copiilor, tinerilor si varstnicilor din Brasov si Sibiu. Mai multe gasiti pe www.plinideidei.ro.