A.L.E.G. Helpline:

0753 893 531

Program: L-V: 09-18

In caz de urgenta

sunati la

POLITIE 112

 

CONSILIERE ONLINE

Selectie personal proiect – psiholog 2

creat in: 29.04.2014 | autor: admin | categorie: Stiri


In cadrul proiectului “Corpul meu îmi aparţine” – violenţa sexuală în rândul tinerilor: conștientizare şi centru de consiliere, nr. ref. C4_0210, finanțat prin Fondul ONG – Mecanismul Financial SEE și norvegian, A.L.E.G.  angajeaza psiholog cu norma partiala (4 ore/zi), pe perioada determinata (17 luni). Preselectia se face in baza CV-urilor si scrisorilor de intentie trimise pe adresa contact@aleg-romania.eu pana pe data 6 mai 2014. Candidatii selectati vor fi contactati pentru programarea la interviul de angajare.

Locul de muncă: principal- sediul A.L.E.G. Sibiu, secundar- locațiile de desfășurare ale proiectului (ex. unități de învățământ din mediul rural din județele Sibiu, Mureș, Brașov)

Cerințele postului psiholog 2”

  1. Pregătire universitară ca psiholog (minim licenta). Avantaj: specializări ulterioare în psihologia copiilor și tinerilor, violența familiala sau drepturile omului
  2. Experiență de lucru ca psiholog cu tinerii si alte categorii de persoane aflate în situatie de risc social (minim 3 ani)
  3. Experiență în activități educative adresate tinerilor (campanii de conștientizare, educație non-formală etc.)
  4. Experiența în proiecte cu finanțare neramburasabilă reprezintă un avantaj
  5. Flexibilitate, capacitate de lucru în echipă
  6. Cunoasterea limbii engleze si permisul de conducere valid reprezinta un avantaj

Responsabilitati:

1. Va oferi consiliere psihologică beneficiarilor asociației în cadrul proiectului (victime ale violenței de gen, violență sexuală), la sediul organizației

2. Va participa la organizarea și implementarea caravanei și tuturor activităților de informare și diseminare privind violenta sexuală, adresate în special tinerilor din județele Sibiu, Mureș, Brașov (minim 20 sesiuni educative în deplasare, 10 localități)

3.Va participa la sesiunile de formare organizate în cadrul proiectului pe tema violenței sexuale (perioada 11-15 mai 2014)

4. Va contribui la realizarea materialelor educative si de promovare, pe tema violeței sexuale, ce vor fi utilizate în cadrul proiectului (film, ghid, afis etc.)

5. Va contribui la realizarea planurilor de lucru din cadrul proiectului

6. Va contribui la realizarea procedurilor specifice ale centrului pilot de informare si consiliere privind violența sexuală, în cadrul proiectului

7.  Va contribui la activitățile de promovare ale proiectului

Costurile de deplasare sunt acoperite prin proiect.