A.L.E.G. Helpline:

0753 893 531

Program: L-V: 09-18

In caz de urgenta

sunati la

POLITIE 112

 

CONSILIERE ONLINE

Proiectie film Brave Miss World, 3 octombrie, Sibiu

creat in: 15.09.2015 | autor: admin | categorie: Stiri, Uncategorized

Print pagePDF pageEmail page

brave miss afisFilmul surprinde drama trăită de către Miss World Israel 1998. Declarată cea mai frumoasă femeie a lumii în anul 1998, Linor Abargil a trait o experiență traumatizantă chiar cu două luni înainte de a fi încoronată Miss World. Aceasta a fost răpită și violată în Milano, Italia. Zece ani mai târziu, ea este gata să vorbească despre cele întâmplate și îi încurajează și pe ceilalți să își spună povestea. În calitate de reprezentantă a victimelor violenței sexuale, Linor încurajează lupta împotriva violenței sexuale, îndeamnă să se rupă tăcerea și să se ia atitudine  în astfel de situații.  Pentru victimele agresiunii sexuale, călătoria către ele însăle nu se termină niciodată; Linor Abargil, curajoasa Miss World, continuă să depună eforturi pentru a păstra coșmarul experienței la distanță.

Filmul va fi urmat de o dezbatere pe tema prevenirii și combaterii violenței sexuale.

Proiecția filmului are loc în cadrul Festivalului Egalităţii de Gen, campanie de combatere a prejudecăţilor despre femei şi bărbaţi care duc la discriminare şi violenţă de gen. Tema festivalului din acest an este ”Sibiu,  oraș gender friendly”.

Proiecția are loc sâmbătă, 3 OCTOMBRIE, ora 18:00, la Librăria Habitus din Sibiu.

Difuzarea filmului este posibilă datorită colaborării A.L.E.G. cu Ambasada Israelului în România și Librăria Habitus. Proiect co-finanțat de către Global Fund for Women.

Brave Miss World – Theatrical Trailer from Brave Miss World on Vimeo.