A.L.E.G. Helpline:

0753 893 531

Program: L-V: 09-18

In caz de urgenta

sunati la

POLITIE 112

 

CONSILIERE ONLINE

CONCURS CU PREMII PENTRU LICEENI DE BENZI DESENATE

creat in: 15.09.2015 | autor: admin | categorie: Stiri, Uncategorized

Print pagePDF pageEmail page

VDG te priveste

bdCERINȚE

Creaţi un colaj de benzi desenate pe tema combaterii violenţei între fete și băieți care să surprindă forme de violență înâlnite de voi în viața de zi cu zi (hărțuire stradală, violență în cuplu, violență în rândul colegilor bullying) urmate de un deznodământ/intervenție pozitiv/ă.

A.L.E.G. vă va oferi ocazia de a vă promova mesajul în faţa publicului, în cadrul Lansării serialului de benzi desenate conceput în cadrul Festivalului Egalității de Gen organizat de A.L.E.G. în data de 3.10.2015.

REGulament concurs 

☺ Să fiţi elevi/eleve la un liceu din Sibiu

☺ Producţiile să se încadreze într-un format A3 care să fie împărțit în 6 cadre

☺ Termen limită de înscriere a lucrărilor 29 septembrie

☺ Lucrările se depun în format fizic la cadrul didactic din cadrul Liceului vostru responsabil de această activitate (sau direct pe adresa contact@aleg-romania.eu)

Jurizarea lucrărilor se va face de către un specialist în benzi desenate, membri A.L.E.G. și 5 profesori. Criterii de selecţie: capacitatea de înţelegere și redare a tematicii proiectului, capacitatea de a surprinde și transmite un  mesaj pozitiv privind prevenirea violenţei de gen, originalitatea producţiei creative, dar şi gradul de impact.  Maxim 3 producţii vor fi premiate de către LEX&EAT Comics. Mai multe detalii despre proiectele lor găsiți aici:
https://www.facebook.com/lexcomics?fref=ts
https://www.facebook.com/EventArtTour?fref=ts

Toți cei care au contribuit cu lucrări sunt așteptați la premierea creațiilor în data de 3.10.2015 la Librăria Habitus, ora 11:00 în cadrul Festivalului Egalității de Gen.